Your search results

Nepremičninska agencija

Smo uspešna nepremičninska agencija, Avenija nepremičnin d.o.o., ki je na trgu od leta 2018. Kljub kratki prisotnosti na nepremičninskem trgu, ekipo sestavljamo izkušeni nepremičninski posredniki, ki smo že dolgoletno močno vpeti v slovensko in mednarodno nepremičninsko okolje.

Naša močna stran poslovanja je prodaja različnih tipov nepremičnin – stanovanj, hiš, poslovnih prostorov in posesti na področju celotne Slovenije in Hrvaške. Naši poslovni uspehi so omembe vredni tudi na področju oddaje nepremičnin.

Cilj našega poslovanja je predvsem osebni pristop. Vsaki stranki, ki stopi v stik z nami, poleg iskanja popolne nepremičnine, nudimo celotno pravno pomoč, kakor tudi ideje kako prenoviti in opremiti njen novi dom, v sodelovanju z vrhunskimi in zanesljivimi izvajalci različnih del in notranjimi oblikovalci. To pomeni, da se vsaki stranki posvetimo maksimalno z zagotavljanjem različnih vrst varnosti pri prodaji/nakupu oziroma oddaji/najemu. Celotnega projekta se lotimo zelo sistematično, z vsemi najbolj učinkovitimi administrativnimi procesi, kakor tudi z največjo podporo, pri vseh odprtih vprašanjih in skrbeh posamezne stranke.

Za zagotavljanje storitev na najvišjem nivoju, sodelujemo s priznanim pravnikom na področju nepremičninskega prava mag. Mihom Štepcem, različnimi notarji in sodnimi cenilci. Poleg tega imamo močno mrežo projektantov, gradbincev in podizvajalcev vseh vrst gradbenih del.

Naš glavni in edini cilj je, da je po zaključku čisto vsaka naša stranka zadovoljna z izkupičkom opravljenega posla. Stremimo k odličnosti. V besedah znanega arhitekta, Gehry Franaka: “Architecture should speak of its time and place, but yearn for timelessness”.

Vsi nepremičninski posredniki imamo velik nabor izkušenj in znanj na področju nepremičninskega prava in vsi imamo licenco nepremičninskega posrednika, ki ga podeljuje Ministrstvo za okolje in prostor RS.

Polica za zavarovanje poklicne odgovornosti »
nepremičninska agencija Avenija nepremičnin

Dalibor Koščak

Nepremičninski posrednik/direktor
S svojim močnim karakterjem in petnajstletnimi izkušnjami dela na slovenskem nepremičninsk ...
nepremičninska agencija Avenija nepremičnin

Maja Petaros

Nepremičninska posrednica/direktorica
Nisem povprečna nepremičninska posrednica. Sem posrednica z velikim srcem in velikim poten ...

Primerjaj oglase