samostojna hiša – Medvode, Valburga

990.000 €
valburga, ,

Opis

V idilični in urejeni soseski novih modernih hiš se nahaja razkošna družinska vila, ki se ponaša s čudovito hortikulturno urejenostjo. Klasična gradnja hiše v vsakem trenutku in pogledu pokaže presežke. Tako po zunanjosti, materialih, notranji razporeditvi ter namenski uporabi. Hiša meri približno 280 kvadratnih metrov. Ima tudi v stilu hiše grajeno ločeno garažo. V celoti je ograjena. Soseska nudi nešteto možnosti za aktivno preživljanje prostega časa.

Hiša ima skrbno premišljen tloris v treh etažah z veliko bivalne površine:V kletni etaži (85,65 m2) se nahaja wellness: soba za goste, video soba za ogled filmov, savna, čajna kuhinja, fitnes, šank ter prostorni ležalni naslanjači. V kleti je sta odmaknjenem mestu tudi shramba za živila ter kurilnica.

Srednje nadstropje (cca 90 kvadratnih metrov) predstavlja vhod (utility), velika kuhinja z dnevnim prostorom ter veliko teraso. V srednjem nadstropju je še kopalnica ter ena večja spalnica/pisarna.

V zgornjem nadstropju ( cca 90 kvadratnih metrov) je velika galerija, ter 3 velike spalnice. Ena ima tudi omaro-sobo (walk in closet) , v katero lahko zložite vse svoje obleke. V zgornjem nadstropju je tudi velika kopalnica z jacuzzijem ter velik balkon s pogledom na Triglav.

Glavne prednosti so: Krasna, izjemno prostorna, klasična vila v osrednji Sloveniji, ki ima nadvse uporabne komunikacije (logistiko) z Ljubljano (LPP št. 30) ter letališčem Jožeta Pučnika, hkrati pa nudi popolne možnosti bivanja v naravi. Obdana je z neizmernimi možnostmi rekreacije. Hiša ponuja bivanje na robu mesta, a je hkrati v osrčju narave.

Resnično vredno ogleda in nakupa.

Čimprej nas pokličite in se o tem tudi prepričajte.

Ponudbeni pogoji prodajalca: plačilo davka na promet nepremičnin prevzame kupec.

Naslov: valburga
Upravna enota:
Area:
Država: Slovenia
Odpri v Google Maps
Oznaka oglasa: 19894
Cena: 990.000 €
Leto izgradnje: 2003

Primerjaj oglase

Dalibor Koščak