Šmarješke toplice – Brezovica, hiša dvojček

280.000 €
Šmarješke toplice, Brezovica ,

Opis

Na idilični lokaciji, tik ob gozdu, s čudovitim pogledom na okoliške hribe, je moderno zasnovana hiša dvojček s funkcionalnim tlorisom in materiali visoke kakovosti.

Enota dvojčka je dokončna do V. podaljšane faze (talne obloge, keramika, sanitarna oprema, notranja vrata, vhodna vrata, luči, toplotna črpalka). Do objekta vodi nova asfaltirana cesta. Do objekta so pripeljani vsi priključki za inštalacijo (elektrika, voda, kanalizacija, optika), urejena bo celotna okolica, vključno z urejenimi nadkritimi terasami in urejenim pomožnim objektom, ki bo služil, kot kolesarnica ali skladišče. Ogrevanje je s toplotno črpalno zrak – voda. V enoti dvojčka izmere 161,8 m2 so vgrajeni materiali visoke kakovosti.Parcelacija zemljišča je še v postopku, kakor tudi vpis v kataster stavb. Zemljiška knjiga je urejena, prosto bremen.

Izkoristite to edinstveno ponudbo za enoto dvojčka, ki lahko postane vaš intimen, urejen dom v varni in mirni soseski. Vzemite si čas, pokličite nas in dogovorili se bomo za ogled in morebiten nakup.

Oglaševana cena 280.000,00 EUR že vključuje DDV. Kupec novogradnje ne plača nobene provizije.

Naslov: Šmarješke toplice, Brezovica
Upravna enota:
Regija:
Država: Slovenia
Odpri v Google Maps
Oznaka oglasa: 19963
Cena: 280.000 €
Leto izgradnje: 2023

Primerjaj oglase

Dalibor Koščak