Iskanje
we found 0 rezultatov

Prodaja, hiša, samostojna, ZELENA JAMA

750.000 €
Your search results

Splošno

  • Posodobljeno:
  • 30 avgusta, 2022
  • 372 m2
Na mirni lokaciji odmaknjeni od mestnega vrveža, med individualnimi hišami, prodamo večjo samostojno hišo v treh etažah. Okoli hiše je prostorsko smotrno umeščena in dobro izkoriščena parcela, ki je obdana z ograjo in hortikulturo, tako da dobro zakriva notranjost zemljišča in nudi precejšno mero zasebnosti.

Samostojna hiša v skupni velikosti 371,5 m2 od tega 57,2 m2 terase, je grajena klasično, kot štirikapnica. Ima nizko pritličje, visoko pritličje in nadstropje. V vsaki etaži se nahaja klasično štirisobno stanovanje. Dve etaži imata kmečko peč, osrednja etaža ima kamin. Poleg hiše se nahaja tudi garaža in lesena lopa ter urejen pokrit kotiček z vrtno garnituro in kaminom, za sproščanje in uživanje ob prostem času. Dvorišče je urejeno za parkiranje več jeklenih konjičkov.

Na ločenem zemljišču (v velikosti 117 m2) ob hiši je možnost dokupa tudi poslovne hiše, ki se trenutno uporablja za frizerski salon. Posest s hišo in poslovnim prostorom je idealna priložnost za urejeno družinsko življenje in poslovno dejavnost.

Mikrolokacija nudi sodoben in izredno udoben način življenja, ki se za prestolnico, še zlasti za Zeleno jamo, spodobi. Ne odlašajte in nas pokličite in z veseljem vam predstavimo nepremičnino, ki lahko postane vaš sanjski dom skupaj s poslovnim prostorom.

Ponudbeni pogoj prodajalca: plačilo davka na promet nepremičnin prevzame kupec.

Upravna enota:
Država: Slovenia
Odpri v Google Maps
Oznaka oglasa: 19782
Cena: 750.000 €
Velikost: 372 m2
Zemljišče:: 745 m2
Leto izgradnje: 1982

Kontakt    • Napredno iskanje

    Primerjaj oglase

    Dalibor Koščak