Iskanje
we found 0 rezultatov

Prodaja, hiša, samostojna: TRŠKA GORA, 97 m2

75.000 €
Your search results

Splošno

  • Posodobljeno:
  • 20 januarja, 2022
  • 97 m2

TRŠKA GORA, 97 m2, samostojna, zgrajena l. 1979, na idilični lokaciji, s čudovitim odprtim pogledom na celotno Novo mesto in okolico, posredujemo pri prodaji samostojne hiše, ki si jo lahko uredite po svojih željah in sanjah. V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura, hitri dostop do avtoceste in neposredna bližina Supernove Qlandia.

V mirnem predelu širšega dela Novega mesta – na Trški gori, se nahaja samostojna hiša / vikend, ki obsega tri nivoje. Pritličje obsega dva večja prostora, ki jih lahko povežete preko stopnic v nadstropje. V nadstropju se nahaja hodnik, kopalnica, kuhinja, shramba in večji prostor z izhodom na balkon. Mansarda je neizdelana, vendar ima veliko stojne površine. Hiša je potrebna prenove, kar predstavlja prednost, da si jo lahko uredite po lastnih željah in potrebah.

Na posesti se nahaja tudi otroška hiška in parkirišče za avtomobil. Omeniti je potrebno, da je okoli hiše veliko zelenih površin in zasajenih sadnih dreves. Celotna posest nudi popolno intimo udobnega bivanja.

Resnično prijetna hiška z veliko mere pozitivne energije, v idiličnem okolju. V kolikor si želite živeti v prijetni hiši, v popolnem miru in objemu narave s čarobnim pogledom na okoliške hribe, nas čimprej pokličite in dogovorili se bomo za ogled.

Ponudbeni pogoji prodajalca: plačilo davka na promet nepremičnin prevzame kupec.

Upravna enota:
Regija:
Država: Afghanistan
Odpri v Google Maps
Oznaka oglasa: 19105
Cena: 75.000 €
Velikost: 97 m2
Zemljišče:: 948 m2
Leto izgradnje: 1979
Ostale lastnosti
Balkon
Parkirno mesto

Maja Petaros

Nepremičninska posrednica/direktorica

Kontakt    • Napredno iskanje

    Primerjaj oglase

    Maja Petaros