Iskanje
we found 0 rezultatov

Prodaja, hiša, samostojna: ROGAŠKA SLATINA

350.000 €
ROGAŠKA SLATINA
Your search results

Splošno

  • Posodobljeno:
  • 23 marca, 2022
  • 366 m2
V edinstvenem letoviškem mestu – v Rogaški Slatini, v objemu gozda, se nahaja samostojna hiša s tremi urejenimi apartmaji, s čudovitim in pomirjajočim pogledom na zelene površine okoliških gričev. Lokacija hiše nudi izredno veliko možnosti za aktivno preživljanje prostega časa v naravi in odmika od mestnega vrveža, kakor sproščanja v bližnjih termah.

Stanovanjsko hišo tvorijo trije urejeni apartmaji z ločenimi vhodi, ki jih lahko oddajate tudi preko spletne strani hotela Rogaška Slatina ali preprosto v enem stanovanju živite sami, ostala dva pa oddajate in ustvarjate dohodek. Velikost največjega apartmaja je 180,8 m2 (bivalni del 90,6 m2), drugega apartmaja je 175,9 m2 (bivalni del 113,6m2) in tretjega apartmaja  10,2 m2.

Omeniti je potrebno, da je bila pred desetimi leti obnovljena streha, ogrevanje je centralno, okoli hiše je urejen vrt s skupnim prostorom za žar in urejeno večje parkirišče. Celotno zemljišče je obdano z zelenjem in nudi popolno zasebnost bivanja.

Namen uporabe omenjene hiše je za lastno uporabo (stalno bivanje, vikend) v mirnem, zdravem okolju, kakor tudi za turistično bivanje (oddajanje), ki lastniku ustvarja dobiček.

Za več informacij in podrobnejši opis hiše z velikim potencialom, nas pokličite čimprej!

Ponudbeni pogoji prodajalca: plačilo davka na promet nepremičnin prevzame kupec.

A+

A

B

C

Energetska izkaznica D

D

E

F

G

H

Naslov: ROGAŠKA SLATINA
Regija:
Država: Slovenia
Odpri v Google Maps
Oznaka oglasa: 19546
Cena: 350.000 €
Velikost: 366 m2
Zemljišče:: 1.030 m2
Energetski razred: D
Leto izgradnje: 1976

Kontakt    • Napredno iskanje

    Primerjaj oglase

    Dalibor Koščak