Prodaja, hiša, samostojna: RAKITNA

320.000 €
Your search results

Splošno

  • Posodobljeno:
  • 29 avgusta, 2022
  • 175 m2

Na edinstveni lokaciji, v objemu smrekovega in borovega gozda, se nahaja samostojna hiša – vikend, s čudovitim pomirjajočim pogledom na zelene površine okoliških hribov. Lokacija hiše nudi izredno veliko možnosti za preživljanje prostega časa v naravi in odmika od mestnega vrveža.

Stanovanjska hiša ima tri nivoje, ki so med seboj povezani z notranjimi stopnicami. V prvem nivoju, v katerega se vstopa skozi terasni del hiše, se nahaja letna kuhinja, kopalnica, shramba, garažni prostor oziroma prostor za delavnico in tehnični prostor. Po stopnicah se povzpnemo v bivalni del, v katerega je mogoč vhod skozi glavni vhod hiše, v hodnik, prostoren dnevno-bivalni prostor v povezavi z jedilnico in kuhinjo ter izhodom na balkon in kopalnico. Naprej po stopnicah pa se povzpnemo v spalni del, ki obsega eno večjo spalnico z izhodom na balkon, dve manjši spalnici in dnevni WC.

Na zemljišču pred hišo je urejena tudi letna kuhinja z veliko teraso in manjši enostavni objekt, ki je namenjen parkiranju avtomobila ter manjši vrt. Omeniti je potrebno, da je v dnevni sobi vgrajen kamin, drugače pa je v hiši centralno ogrevanje.

Celotno zemljišče je obdano z zemljiščem in nudi popolno zasebnost bivanja. Hiša je primerna za vse, ki veliko delajo od doma ali pa enostavno želijo mirno bivati v zdravem okolju.

Zemljiškoknjižno urejeno in brez bremen.

Ne zamudite edinstvene priložnosti in nas pokličite čimprej.

Ponudbeni pogoji prodajalca: plačilo davka na promet nepremičnin prevzame kupec.

Upravna enota:
Država: Slovenia
Odpri v Google Maps
Oznaka oglasa: 19748
Cena: 320.000 €
Velikost: 175 m2
Zemljišče:: 973 m2
Leto izgradnje: 1985

Kontakt    • Napredno iskanje

    Primerjaj oglase

    Dalibor Koščak