Prodaja, hiša, novogradnja, samostojna: MEDVODE, PRESKA, 172 m2

399.000 €

Opis

V urejeni soseski Preska pri Medvodah, posredujemo pri prodaji edinstvene, moderne samostojne hiše z odprtim, razgibanim tlorisom in uporabljenimi materiali visoke kakovosti.

Lokacija vas bo navdušila z veliko zelenimi površinami, s sončno lego in z veliko mero zasebnosti in miru. V neposredni bližini se nahaja šola, vrtec, trgovina. Urejena je odlična povezava s središčem Ljubljane.

Samostojna hiša je zgrajena do III. podaljšane faze (fasada, streha, okna, žaluzije, vhodna vrata). Bivalna kvadratura hiše (172 m2) obsega pritličje in nadstropje, dodatno je še 50 m2 neizdelane mansarde. Do objekta so pripeljani vsi priključki za inštalacije (elektrika, voda, kanalizacija, ogrevanje, internet) ter urejena bo zunanja okolica hiše.

V moderno zasnovani zunanji in notranji podobi je poudarek na vrhunskih in kakovostnih materialih. Hiša ima fasado iz ekspandiranega polistirena, 20 cm. Vgrajena so troslojna termopan okna z žaluzijami in aluminijasta vhodna vrata. V hiši je predpriprava za možnost vgradnje kamina. Ogrevanje je predvideno s toplotno črpalko, možen pa je tudi priklop na plin. Investitor bo uredil tudi zunanjo podobo okolice.

V fazi gradnje je mogoče tloris personalizirati po željah in idejah potencialnega kupca. Možnost pa je tudi, da investitor dokonča hišo na ključ.

Ne zamudite te edinstvene ponudbe samostojne hiše, ki lahko postane vaš intimen, moderen dom v varni in urejeni soseski. Vzemite si čas, pokličite nas in dogovorili se bomo za brezplačen ogled in morebitni nakup.

Ponujena cena ne vključuje DDV.

Upravna enota:
Država: Slovenia
Odpri v Google Maps
Oznaka oglasa: 19603
Cena: 399.000 €
Velikost: 172 m2
Zemljišče:: 505 m2
Leto izgradnje: 2022

Primerjaj oglase

Dalibor Koščak