Prodaja, hiša, dvojček: BROD, NIZKO ENERGETSKA, 143.8 m2

520.000 €
Your search results

Splošno

  • Posodobljeno:
  • 3 maja, 2022
  • 144 m2
V mirni ljubljanski soseski, odmaknjeni od mestnega vrveža in s pogledom na Šmarno goro na severni strani in prostrane travnike na južni strani, se gradi moderno zasnovana hiša dvojček z odprtim tlorisom in materiali visoke kakovosti. Sončna lega v varni in prijazni soseski z veliko zelenimi površinami v bližini rekreacijskega centra Kajak Kanu v Tacnu ob Savi. Soseska je odlično povezana s središčem Ljubljane, le 1 km stran od AC priključka. V neposredni bližini so šola, vrtec, trgovina, pošta.

Enota dvojčka bo zgrajena do III. podaljšane faze (fasada, streha, troslojna okna, žaluzije in protivlomna vhodna vrata). Do objekta bodo pripeljani vsi priključki za inštalacije (elektrika, voda, ogrevanje), okolica bo urejena.

Ogrevanje s toplotno črpalko zrak – voda. V enoto dvojčka bruto izmere 143,8 m2 bodo vgrajeni materiali visoke kakovosti. Skoraj nič energijska hiša je razlog več za izbiro vašega doma.

V fazi gradnje lahko investitor tloris prilagodi vašim idejam, željam in potrebam. Lahko se dogovorite tudi za dokončanje enote dvojčka na ključ.

Izkoristite to edinstveno ponudbo za enoto dvojčka, ki lahko postane vaš intimen, urejen dom v varni in mirni soseski. Vzemite si čas, pokličite nas in dogovorili se bomo za brezplačen ogled in morebiten nakup. Brez provizije za kupca.

Oglaševana cena 520.000,00 EUR že vključuje DDV.

Upravna enota:
Area:
Država: Slovenia
Odpri v Google Maps
Oznaka oglasa: 19597
Cena: 520.000 €
Velikost: 144 m2
Zemljišče:: 315 m2
Leto izgradnje: 2022

Kontakt    • Napredno iskanje

    Primerjaj oglase

    Dalibor Koščak