Prodaja, hiša, dvojček: BROD, NIZKO ENERGETSKA, 143.8 m2

535.000 €
Your search results

Splošno

 • Posodobljeno:
 • 3 maja, 2022
 • 143 m2
V mirni ljubljanski soseski, odmaknjeni od mestnega vrveža in s pogledom na Šmarno goro na severni strani in prostrane travnike na južni strani, se gradi moderno zasnovana hiša dvojček z odprtim tlorisom in materiali visoke kakovosti. Sončna lega v varni in prijazni soseski z veliko zelenimi površinami v bližini rekreacijskega centra Kajak Kanu v Tacnu ob Savi. Soseska je odlično povezana s središčem Ljubljane, le 1 km stran od AC priključka. V neposredni bližini so šola, vrtec, trgovina, pošta.

Enota dvojčka bo zgrajena do III. podaljšane faze (fasada, streha, troslojna okna, žaluzije in protivlomna vhodna vrata). Do objekta bodo pripeljani vsi priključki za inštalacije (elektrika, voda, ogrevanje), okolica bo urejena.

Ogrevanje s toplotno črpalko zrak – voda. V enoto dvojčka bruto izmere 143,8 m2 bodo vgrajeni materiali visoke kakovosti. Skoraj nič energijska hiša je razlog več za izbiro vašega doma.

V fazi gradnje lahko investitor tloris prilagodi vašim idejam, željam in potrebam. Lahko se dogovorite tudi za dokončanje enote dvojčka na ključ.

Izkoristite to edinstveno ponudbo za enoto dvojčka, ki lahko postane vaš intimen, urejen dom v varni in mirni soseski. Vzemite si čas, pokličite nas in dogovorili se bomo za brezplačen ogled in morebiten nakup. Kupec ne plača provizije. 

Oglaševana cena 535.000,00 EUR že vključuje DDV.

Upravna enota:
Area:
Država: Slovenia
Odpri v Google Maps
Oznaka oglasa: 19600
Cena: 535.000 €
Velikost: 143 m2
Zemljišče:: 342 m2
Leto izgradnje: 2022

Kontakt  Ostali posredniki

  nepremičninska agencija Avenija nepremičnin

  Dalibor Koščak

  Nepremičninski posrednik/direktor
  S svojim močnim karakterjem in petnajstletnimi izkušnjami dela na slovenskem nepremičninsk ...
  • Napredno iskanje

  Primerjaj oglase

  Dalibor Koščak