posest, zazidljiva, RAKOVA JELŠA

650.000 €
Your search results

Splošno

  • Posodobljeno:
  • 29 avgusta, 2022

Posredujemo pri prodaji zemljišča z obstoječim objektom, ki je primerno za gradnjo štirih vrstnih hiš z dvema parkirnima mestoma v naselju Rakova Jelša.

Prodajalec je trenutno v fazi pridobivanja gradbenega dovoljenja (pridobitev v cca. dveh mesecih) za štiri vrstne hiše. Vsak objekt bo imel ob dovozni cesti urejeni dve parkirni mesti.

Vrstna hiša bo urejena v medetažah, ki jih bo povezovalo dvoramno stopnišče. Ob vhodu bo urejena vhodna veža in shramba. Iz veže bo po stopnicah dostop v polkletne prostore in dnevno sobo, ki bo zasnovana na dvignjenem pritličju in bo imela dostop do atrija, ki bo na južnem delu dvignjen. Iz dnevne sobe bo po eni rami stopnic dostop do kuhinje z jedilnico v prvem nadstropju. Od tam bo po dodatni rami dostop do otroških sob v prvem nadstropju in po še eni rami stopnic do spalnice na nivoju podstrešja. Iz podstrešja bo urejen dostop do neizkoriščenega podstrešja nad otroškimi sobami.

Predvideno je ogrevanje prostorov in sanitarne vode z ločeno toplotno črpalko in prezračevanje z rekuperacijo. Ob uvozu na parcelo bo urejen ekološki otok, zunanja parkirišča bodo asfaltirana in atriji bodo urejeni z lesenimi terasami.

*Ponudba vključuje zemljišče in celotni projekt za gradnjo štirih vrstnih hiš.

Za dodatne informacije in dodatno dokumentacijo smo vam na voljo, le pokličite nas.

Ponudbeni pogoji prodajalca: plačilo davka na promet nepremičnin prevzame kupec.

Upravna enota:
Država: Slovenia
Odpri v Google Maps
Oznaka oglasa: 19780
Cena: 650.000 €
Zemljišče:: 764 m2
  • Napredno iskanje

Primerjaj oglase

Maja Petaros