Iskanje
we found 0 rezultatov

Ljubljana – Vič, 3 – sobno stanovanje

1.400 €
Your search results

Splošno

  • Posodobljeno:
  • 5 maja, 2023
  • 1 Kopalnice
  • 67 m2

Posredujemo pri oddaji novega in popolnoma opremljenega trisobnega stanovanja, z urejenim balkonom, v tretjem nadstropju novega vila bloka. Parkiranje vam ne bo povzročalo težav, saj stanovanju pripada eno lastniško parkirno mesto pod objektom. Primerno za vse, ki si želite živeti v urejeni soseski, v čisto novem stanovanju.

Tloris je izredno priročen, saj iz hodnika praktično vstopate v vsak prostor posebej – v otroško sobo, večjo spalnico, kopalnico, ločen WC in dnevno sobo v povezavi s kuhinjo, jedilnico in izhodom na balkon. Oddaja se popolnoma opremljeno z vso opremo in belo tehniko, tako da je bivanje možno pričeti takoj.

V kletnih prostorih stanovanju pripada shramba, kamor lahko shranite ozimnico, športne pripomočke ali stvari, ki jih preprosto ne potrebujete v stanovanju. Parkiranje je urejeno na lastniškem parkirnem mestu pod objektom.

Po našem mnenju, je stanovanje vredno ogleda in najema, saj vam lokacija in samo stanovanje, nudita popolno udobnost prijetnega bivanja.

Čimprej nas pokličite za več informacij in brezplačen ogled.

Stroški niso vključeni v najemnino. Pogoj plačilo varščine v višini dveh najemnin.

Najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 1.400,00 EUR plus DDV.

Upravna enota:
Poštna številka: Ljubljana
Država: Slovenia
Odpri v Google Maps
Oznaka oglasa: 19840
Cena: 1.400 €
Velikost: 67 m2
Sobe: 3
Kopalnice: 1
Leto izgradnje: 2022
Ostale lastnosti
Balkon
Parkirno mesto

Ostali posredniki

nepremičninska agencija Avenija nepremičnin

Maja Petaros

Nepremičninska posrednica/direktorica
Nisem povprečna nepremičninska posrednica. Sem posrednica z velikim srcem in velikim poten ...
  • Napredno iskanje

Primerjaj oglase

Maja Petaros