Ljubljana center, Livada, samostojna hiša

970.000 €

Opis

Na mirni lokaciji odmaknjeni od mestnega vrveža, med individualnimi hišami, prodamo samostojno hišo v dveh etažah, s čudovitim pomirjajočim pogledom na reko Ljubljanico. Okoli hiše je prostorsko smotrno umeščena in izkoriščena parcela, ki je obdana z ograjo in hortikulturo, tako da dobro zakriva notranjost zemljišča in nudi precejšno mero zasebnosti.

Samostojna hiša v skupni velikosti 231 m2 od tega 38,4 m2 garaže, kurilnice 22,5 m2, je grajena klasično, kot štirikapnica. Ima pritličje in nadstropje. V pritličju se nahaja dvosobno stanovanje – hodnik, kopalnica, dnevna soba, kuhinja z jedilnim prostorom, spalnica in shramba. V nadstropju pa se nahaja kopalnica, kuhinja z jedilnim prostorom, dnevna soba, dve spalni sobi in pisarna. Izhodi na balkone so mogoči iz dnevne sobe, spalnice in iz pisarne.Ob hiši se nahaja velik pokrit prostor, v izmeri 96 m2, s kaminom, ki se uporablja kot velika skupna terasa, za sproščanje in uživanje ob prostem času. Dvorišče je urejeno za parkiranje več jeklenih konjičkov.

Mikrolokacija nudi sodoben in izredno udoben način življenja, ki se za prestolnico, spodobi. Ne odlašajte in nas pokličite. Z veseljem vam predstavimo nepremičnino, ki lahko postane vaš sanjski dom.

Ponudbeni pogoj prodajalca: plačilo davka na promet nepremičnin prevzame kupec.

Upravna enota:
Država: Afghanistan
Odpri v Google Maps
Oznaka oglasa: 19982
Cena: 970.000 €
Leto izgradnje: 1968

Primerjaj oglase

Dalibor Koščak