Iskanje
we found 0 rezultatov

LJUBLJANA BEŽIGRAD, ISKANA LOKACIJA

1.080.000 €
Your search results

Splošno

  • Posodobljeno:
  • 29 avgusta, 2022
  • 428 m2

Na vidni in frekventni lokaciji – v Bežigrajskih dvorih – posredujemo pri prodaji edinstvenega in urejenega poslovnega prostora, primernega za opravljanje različnih poslovnih dejavnosti, ki nudi vso udobje za uspešno delo: razgibana razporeditev prostorov, veliko steklenih površin, izložbeno okno, bližina obvoznice, bližina javnih parkirnih mest, lahka dostopnost in mirne sosednje dejavnosti.

Prodaja se eliten poslovni prostor, sestavljen iz več prostorov v dveh nivojih, v poslovno-stanovanjskem objektu na Topniški ulici. Pritlični del obsega: sprejemno pisarno z izložbenimi okni in utility. V prvem nadstropju, ki je povezan s pritličjem, se nahaja: deset urejenih in izredno svetlih pisarn različnih velikosti s pripadajočimi tehničnimi, komunikacijskimi in sanitarnimi površinami. Poudariti je potrebno, da so prostori redno in kvalitetno vzdrževani, da lokacija predstavlja odlično izhodišče za uspešno poslovno pot in da je zemljiško-knjižno urejena.

Dostop do prostorov je možen tako iz glavnega vhoda, s ploščadi soseske in tudi iz garaže. Za nakup so na voljo tudi štiri lastniška parkirna mesta v garaži pod objektom.

Po našem mnenju je to edinstvena investicijska priložnost za novo poslovno pot, ki je ne smete zamuditi. Čimprej nas pokličite in dogovorili se bomo za prijeten ogled in morebitni nakup.

Upravna enota:
Država: Slovenia
Odpri v Google Maps
Oznaka oglasa: 19679
Cena: 1.080.000 €
Velikost: 428 m2
Leto izgradnje: 1997

Kontakt    • Napredno iskanje

    Primerjaj oglase

    Dalibor Koščak